Servicii

Digital Analytics

Știm că rapoartele din instrumentele de web analytics (ex. Google Analytics) sunt greu de interpretat și utilizat în mod eficient. De aceea serviciile noastre de digital analytics sunt centrate pe interpretarea datelor și oferirea concluziilor într-un mod simplu de înteles și utilizat.

Cunoaștem în detaliu avantajele pe care le oferă Google Analytics, dar putem să ne adaptăm la orice sistem avansat de web analytics și monitorizare, mobile sau web.

PPC marketing

Utilizăm experiența în digital analytics și vizualizare pentru optimizarea campaniilor de PPC Marketing. Vom alinia împreună campaniile cu obiectivele de business pentru a obține un ROI ridicat.

Campaniile PPC oferite nu se rezumă doar la Google Ads și Facebook Ads, putem administra campanii pe LinkedIn, Bing sau platformele regiilor de media din România care oferă campanii plătite per click.

Vizualizarea datelor

Înțelegerea și utilizarea datelor pe care le deții este factorul care îți poate aduce o creștere continua a businessului. Chiar daca nu ești în punctul de a deține Big Data, te putem ajuta să colectezi și să utilizezi datele cât mai eficient.

În serviciile oferite utilizăm Tableau Software, unul dintre liderii vizualizării și analizei de date. Te putem ajuta cu realizarea celor mai potrivite panouri de vizualizare, dar și cu proiectarea bazelor de date necesare.

Optimizare & Personalizare

Oferind o experiență bună vizitatorilor, vor crește șansele ca aceștia să devină clienți. Următorul pas este ca ei să-ți devină loiali. Îmbunătățirea experienței se poate obține în online prin optimizare și personalizare.

Pentru ambele, avem experiență și te putem ajuta. Analizăm comportamentul utilizatorilor și îți oferim cele mai potrivite soluții. Cunoaștem metode de testare și optimizare a conversiei care pot aduce rezultate bune într-un timp optim.

Set-up & Suport

Oferim suport în implementarea Google Analytics, Tag Manager sau Optimize. Putem crea tag-uri, tracking pentru micro-obiective sau seta rapoarte și dashboard-uri personalizate.

De asemenea, putem realiza un audit al tracking-ului existent și verifica acuratețea informațiilor colectate.

Consultanță

Te gândești ce ar trebui să măsori, cum vei face asta și ulterior ce vei optimiza? Specialiștii Funnel te pot ajuta să iei deciziile potrivite și transforma datele în creșteri ale businessului.

Pornind de la businessul tău și obiectivele din digital, putem stabili împreună care pot fi indicatorii de performanță (KPI). Pe baza lor vom proiecta soluțiile de digital analytics.

Dintre clienți


Parteneri