Glosar Online Marketing

Aplicatie

Categorie: Termen Tehnic
Traducere/Altă denumire:Aplicatie software, APP

De foarte multe ori in vacabularul nostru apare termenul aplicatie si prin el facem referire la diferite instrumente (tool-uri) pe care le folosim sau recomandam. In esenta, o aplicatie este un instrument care stie sa indeplineasca anumite functii. Ca in orice domeniu, marketingul online foloseste aplicatii dedicate care iti usureaza munca.

Pe partea de online o aplicatie nu trebuie sa fie neaparat instalata pe PC. Foarte multe softuri de analiza sunt instrumente care se acceseaza prin intermediul unui site. In fapt, majoritatea aplicatiilor la care voi face referire sunt exclusiv online si accesul se realizeaza prin intermediul browser-ului.

Desi pentru multi poate parea ciudat, insa aplicatiile gazduite pe servere sunt la fel de puternice si complexe ca cele dependente de PC. Performantele lor sunt dintre cele mai bune, insa viteza de accesare tine doar de viteza internetului utilizatorului.

Tot in articolele noastre veti gasi si termenul aplicatie desktop, iar acesta face referire la acele programe care se instaleaza pe calculator.

Ultimul update 15 Noiembrie 2013 22:23:49Copyright 2022 - Funnel Web Performance